Stonoga 0 Napisano 14 Lutego Udostępnij Napisano 14 Lutego (edytowane) Nick: Stonoga Admin: .:Szwagier:. [NOOBY] SteamID: STEAM_1:0:1794472565 Data i godzina: 14.02.2021 17:27 Serwer: [ONLY DD2 #2][Darmowy VIP od 17 do 8 ][Sklepsms] UtopiaFPS.pl (de_dust2_snow) Powód: Cheatowanie Link do banahttps://utopiafps.pl/bany16/?do=view&bid=12 Dodatkowe informacje (np ssy): Szanowny Panie Administratorze, przyznaje się do używania cheatów ale już nie wiedziałem jak sobie poradzić z cheaterem o nicku "WbilMiBW" Gracz "ex." Chyba tak samo jak ja zareagował na tego kogoś. "WbilMiBW" używał aimbota i dostał tylko bana na 3h za kulturę. Proszę zapytać się innych graczy czy kiedykolwiek używałem cheatów. Proszę o Odbanowanie ponieważ uwielbiam ten serwer. Edytowane 14 Lutego przez Stonoga Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
.:Szwagier:. 8 Napisano 14 Lutego Udostępnij Napisano 14 Lutego Tylko zalogowani użytkownicy widzą zawartość! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nbaklub 0 Napisano 14 Lutego Udostępnij Napisano 14 Lutego Tylko zalogowani użytkownicy widzą zawartość! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nbaklub 0 Napisano 14 Lutego Udostępnij Napisano 14 Lutego Tylko zalogowani użytkownicy widzą zawartość! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
.:Szwagier:. 8 Napisano 14 Lutego Udostępnij Napisano 14 Lutego Tylko zalogowani użytkownicy widzą zawartość! 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daffyy 16 Napisano 14 Lutego Właściciel Udostępnij Napisano 14 Lutego Tylko zalogowani użytkownicy widzą zawartość! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi